Kamperen in een sfeervol decor

Natuurcamping De Roos ligt in een bijzonder fraai rivierduinlandschap aan de Overijsselse Vecht

Dit landschap, ontstaan in de laatste ijstijd door zandverstuivingen uit drooggevallen rivierbeddingen, wordt gevormd door zacht glooiende zandduinen die begroeid zijn met slee- en meidoorn en statige oude eikenbomen. Bovendien wordt de camping doorsneden door een oude zijarm van de rivier, die ontstond toen rond 1900 de Vecht werd genormaliseerd en deze bochtige meander werd afgesneden van de hoofdstroom.

 

Wij hebben dit landschap zoveel mogelijk intact gelaten en de kampeerplaatsen aangepast aan de natuurlijke gesteldheid van het terrein, waardoor de unieke natuurlijke uitstraling en de bijzondere sfeer behouden blijven.

 

Dit zeldzaam mooie decor biedt u een grote variatie aan zeer ruime, prachtig gelegen kampeerplaatsen:

beschut door sleedoorn of met een wijds uitzicht, aan het water of juist ver daar vandaan, schaduw of zon, veel privacy of op een rij naast elkaar, het kan allemaal.

 

De camping grenst aan een natuurreservaat van Staatsbosbeheer, dat vrij toegankelijk is voor wandelaars en tegenover de camping ligt een uitgestrekt bosgebied van Landschap Overijssel, zodat met recht gesteld kan worden:
Camping De Roos, midden in de natuur!